Sami Vatanen / New Jersey Devils: Sami Vatanen Ranks Near Bottom Of : Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen.

Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä.

Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins: LIVE score
New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins: LIVE score from www.nj.com
Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti.

Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä.

Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua.

Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin.

Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. PoKLi - U12
PoKLi - U12 from static.jopox.fi
Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti.

Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa.

Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6.

Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6.

Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. New Jersey Devils Trade Louis Domingue To Vancouver Canucks
New Jersey Devils Trade Louis Domingue To Vancouver Canucks from pucksandpitchforks.com
Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa.

Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua.

Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Kiekollisesta osaamisestaan tunnetulla pakille lukemat olivat pettymys, vaikka puolustuspeli toimikin. Sami vatanen pelasi viime kauden kahden miljoonan dollarin sopimuksella new jerseyssä ja dallasissa. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua.

Sami Vatanen / New Jersey Devils: Sami Vatanen Ranks Near Bottom Of : Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen.. Koko kauden aikana vatanen pelasi 39 ottelua. Hän oli kaukana parhaasta tasostaan new jersey devilsissä. Oikeakätisellä puolustajalla on vielä annettavaa hyökkäyspäässä ja hän voisi olla tehokas kolmannen. Niissä hän kirjasi tehot 2+4=6. Kesken kauden hänet kaupattiin dallas starsiin, missä hän suoriutui niin ikään vaisusti.